Sunshine Award

 I am so excited to have received the sunshine award….yup it is my first award :)
My mentor Dr. Daisaku Ikeda says that women should be like the SUN always shining bright irrespective of what is going on around them..hence the SUNshine award is especially special for me..
Cheers and thank you so very much Ruby Parmar of Beauty Accessorized for sharing this with me.
http://beautyaccessorized.blogspot.in/

Coming to the rules :

1.) Include the award logo in a post or on your blog page.
2.) Answer 10 questions about yourself. These are below.
3.) Nominate 10-12 other fabulous bloggers.
4.) Link your nominees to this post and comment on their blog, letting them know about the award.
5.) Share the love and link the person who nominated you.

QUESTIONS :
1.What would you most like to change about yourself?
Ans. Believe a little more in myself and my abilities.

2.What is your theme song?
Ans. Its a climb….Miley Cyrus 

3.One part of your life memory,action,etc that you wish you could surgically remove from your brain?
Ans. None….I learnt and grew with every good and bad experience.

4.What generation do you wish you had been part of?
Ans. I love where I am now…would not want it any other way.

5.What was your favourite childhood toy?
Ans. My lil sister….she still is..my favourite source of entertainment, growth and learning.

6.Do you tweet?
Ans. No, but I intend to start soon.

7.Any goals?
Ans.Many in every sphere of my life..most important one currently is to constantly work on myself to be able to raise happy confident children :)

8.Do you really drink margaritas all the time?
Ans.Nope….not at all

9.What is your favourite house cleaning chore?
Ans. My monthly closet cleanse…Its a favourite amongst my friends too..

10.What is the ugliest car you’ve ever driven and were embarrassed to be in?
Ans. It was the car I learnt to drive in…my father did not want to take chances with his better cars. But just because the car taught me to drive I cherish and appreciate it even today.

I would like to pass this award to the following bloggers….all wonderful blogs created by the sweetest and most talented people who were kind enough to follow me and support me right in the beginning…THANK YOU
1. http://sushiandcuttingchai.blogspot.in/
2. http://www.thefashionflite.com/
3. http://fshn4us.blogspot.in
4. http://style-delights.blogspot.in/
5. http://coralcrue.blogspot.in/
6. www.counttofour.com
7. style.magalic.com
8. www.lovezahra.com

9. http://thingsthatmatter2me.blogspot.in/ 
10. http://xxxloveisbeautyxxx.blogspot.in/

want to look good and feel fab always?? Join us
lookingoodfeelingfab.blogspot.in

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>